Thema Vieren

door Gerdina

Vieren: Heb jij de kerstboom al staan? Op de fiets naar huis gluur ik graag verlichte woonkamers in (guilty pleasure) en het valt me op dat de ongeschreven regel van pas een boom na Sinterklaas met voeten wordt getreden… 😉
Ach ja, we hebben allemaal behoefte aan knusheid, licht en warmte. Nu nog meer dan anders, toch?

Is 2020 ook een jaar waarin we nog meer zijn gaan verlangen naar het Licht met een hoofdletter, omdat de wereld net wat duisterder lijkt geworden?

Samen gaan we toeleven naar Kerst en vieren dat het Licht de wereld in kwam. We hebben een Bijbelleesplan over “Vieren” voor je met elke dag bijpassende overdenkingen op Insta en Facebook.

Maar ook hebben we een extra presentje voor je in deze feestmaand! De creatieve leden van ons team hebben een mooie versiering ontworpen waarmee je elke dag naar Kerst toe even stilgezet wordt bij de impact van Jezus’ komst naar de aarde. En dat niet alleen, ze hebben ook een mooie poster ontworpen met bijpassende werkbladen die je helpen stil te staan bij de ware betekenis van Kerst.

Open je kadootje hier! (direct download)

We gluren eerlijk gezegd ook graag jouw woonkamer in, dus deel foto’s van hoe deze versiering in jouw huis hangt te shinen op je Insta of Facebook met #sherisesdutch

We wensen je een mooie maand toe, met warmte, geborgenheid en bovenal veel LICHT!

Liefs
Het She Rises team

P.S. Hoe je je kadootje in elkaar zet? Kijk deze video.

Bijbelleesplan Vieren
Kadootje
Instructievideo
Poster en Werbladen

Kijk ook onze aflevering bij Real Talk over het thema Vieren:
She Rises | Real Talk: Vieren