Hemelse Huizen Connect Set

door Gerdina
Hemelse Huizen Connect Set
Hi!
Heb je de eerste aflevering gezien van Real Talk? We bespreken daarin het inspirerende opvoedboek Hemelse Huizen. Christine vertelde daar dat de inhoud van het boek pas echt gaat leven als vrouwen met elkaar in gesprek gaan, elkaar bemoedigen en hun opvoedervaringen delen. En dat willen we als She Rises faciliteren!
Lijkt het jou gaaf om zo’n gespreksgroep te starten? Meld je dan aan voor ons Hemelse Huizen connect team en schrijf je in voor onze pre order alert, zodat je meteen een mail ontvangt zodra het Hemelse Huizen connect set te verkrijgen is in onze webshop. Er is een beperkte oplage en beperkte plek binnen het Hemelse huizen connect team, dus wil je verzekerd zijn van een plek, schrijf je dan snel hieronder in:Wat houdt dit in?

Je ontvangt:

  • 4 exemplaren van Hemelse Huizen
  • 1 gespreksleider instructiegids
  • 4 deelnemer werkboeken; materiaal met vragen en opdrachten voor minstens 10 bijeenkomsten
  •  Kick off live sessie via Teams
  • Extra live Q&A sessie en online support group
Totaalwaarde minimaal €155, pakket nu voor maar  €99,95
Verzamel 3 vriendinnen waarmee jij een Hemelse Huizen connect groep gaat vormen en schrijf je in voor de connect set!

Als lid van het Connectleaders Team

Als lid van het Connect leaders team rusten we jou toe om vol vertrouwen de rol te pakken van gespreksleider van je Hemelse Huizen connect groep. In de online kick off leggen we de uitgangspunten van Hemelse Huizen uit. We geven je tips en tricks om een groep te leiden, veiligheid te creëren en samen de diepte in te gaan.
In het gespreksleider instructiegids vind je aanvullende tips en materiaal waarmee je minstens 10 bijeenkomsten kunt vullen.
De 4 deelnemer werkboeken bevatten alle vragen en opdrachten waarmee de deelnemers thuis en tijdens de bijeenkomsten aan de slag kunnen.
Heb je vragen naar aanleiding van bijeenkomsten, wil je meer input over een onderwerp? Neem dan deel aan de speciale Q&A die we voor jullie organiseren! Ook word je lid van de online support group waar je met je vragen terecht kunt!
  • Wil jij je vriendschap met andere moeders verdiepen?
  • Wil jij andere moeders in je kerk leren kennen?
  • Wil jij je een plek creëren waar je samen kunt delen over hoe je dat nou doet, opvoeden vanuit Bijbelse basis?
Meld je dan nu aan!