Help Ons Promoten

door Gerdina
Help Ons Promoten

We zouden het ontzettend tof vinden als jullie ons willen helpen om dit te gekke vrouwenevent bij zoveeel mogelijk vrouwen onder de aandacht te brengen. Dit kan door 1 van de onderstaande afbeeldingen op jullie eigen socialmedia kanalen te delen of door onze flyer te prinen en deze in jullie gemeente uit te delen.

Alvast super bedankt voor jullie inzet!

DELEN VIA JE STORIES

Het zou ons enorm helpen als je deze afbeeldingen download en deelt in je story op Facebook of Instagram met de volgende link: https://www.she-rises.nl/glory/

Download hier de afbeeldingen voor in de stories

DELEN VIA JE WHATSAPP CONTACTEN

Downoad hier de afbeelding

Download de bovenstaande afbeelding om deze met je whatsapp contacten te delen. Onderstaande tekst kun je kopieren en met de afbeelding meezenden:

She Rises en Lume presenteren Expedition Glory.

Gods glorie. Zo groot, maar tegelijkertijd ook zo dichtbij! Ervaar het tijdens ons unieke vrouwenweekend ‘Expedition Glory’! Leer meer vanuit Gods Woord over Zijn glorie, beleef en ontdek hoe Zijn glorie al in jou aanwezig is en hoe jij deze kunt weerspiegelen in jouw dagelijks leven!

Expedition Glory is een beleving die raakt; een weekend vol inspiratie en bemoediging! Met verdiepend Bijbels onderwijs, worship, verrassende ervaringen, mooie ontmoetingen en vernieuwd zicht op God en Zijn Glorie in jou! Met spreeksters uit binnen- en buitenland en uitdagende workshops. Kortom, een weekend dat je niet wilt missen!

Klik op de volgende link voor meer informatie: https://www.she-rises.nl/glory/

Ook zou je deze afbeelding met tekst kunnen verspreiden via Facebook en Instagram.


FLYERS UITDELEN IN JE GEMEENTE, BIJBELSTUDIEKRING ETC.

Downlad hier onze flyer (A4 Formaat)

Download en print onze flyer om deze vervolgens uit te delen.

Lieve mensen, echt super bedankt voor jullie hulp!