FAQ’S

door Gerdina

Veel gestelde vragen Expedition Glory


1) Wat is Expedition Glory?
Expedition Glory is een uniek vrouwenweekend en een beleving die raakt; vol inspiratie en bemoediging! Met verdiepend Bijbels onderwijs, worship, verrassende ervaringen, mooie ontmoetingen en vernieuwd zicht op God en Zijn Glorie in jou!
Leer meer vanuit Gods Woord over Zijn glorie, beleef en ontdek hoe Zijn glorie al in jou aanwezig is en hoe jij deze kunt weerspiegelen in jouw dagelijks leven! Met spreeksters uit binnen- en buitenland en uitdagende workshops. Kortom, een
weekend dat je niet wilt missen!


2) Wie organiseert Expedition Glory?
Expedition Glory is een initiatief van twee christelijke vrouwenplatforms: She Rises en Lume. “Toen de mogelijkheid voorbij kwam om een vrouwenweekend op De Betteld te organiseren, leek het me mooi om de samenwerking op te zoeken”, vertelt Gerdina Korf van She Rises. “Als platforms delen we het verlangen om christelijke vrouwen te inspireren en te bemoedigen, ieder met onze eigen accenten. Dit thema ‘Gods glorie ontdekken en weerspiegelen’ past zo mooi bij beide organisaties.” Hagar Prins van Lume sluit zich daarbij aan: “Door hierin samen op te trekken bundelen we onze krachten en creativiteit. En dat zie je terug in de uitwerking van het thema en het programma. Het belooft echt een beleving te worden die raakt, je opbouwt en vrouwen met elkaar verbindt. Met als ultiem doel: samen (nog) meer onder de indruk raken van Gods glorie én ontdekken hoe je deze kunt uitstralen in je dagelijks leven.”


3) Wanneer en waar wordt Expedition Glory gehouden?
Expedition Glory is een tweedaags vrouwenweekend op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2023. Het is ook mogelijk om vrijdag 10 maart al aan te komen, we bieden dan een optioneel programma. Expedition Glory wordt gehouden bij het
bekende christelijke conferentieoord De Betteld in Zelhelm (in de Achterhoek, oost- Nederland). De Betteld biedt goede en betaalbare opties voor overnachtingen. Deze worden je aangeboden bij het boeken van je tickets. Overnachten op De Betteld is niet verplicht; je kunt ook thuis of elders overnachten.


4) Voor wie is Expedition Glory?
De minimum leeftijd is 16 jaar. Expedition Glory is alleen voor vrouwen.


5) Wat kan ik verwachten van het programma van Expedition Glory?
Het programma biedt een fijne afwisseling van verdiepend Bijbels onderwijs, interactie, worship, workshops en ontmoeting. Van luisteren en meezingen tot zelf doen. Een beperkt deel van het programma is Engelstalig; hiervoor is, indien gewenst, vertaling aanwezig (via vertaalsets). Klik hier voor meer info over het programma.

6) Klopt het dat het programma deels Engelstalig is? Een beperkt deel van het programma is Engelstalig. Vind je dat lastig te volgen? Dan kun je gebruikmaken van een gratis vertaalset.


7) Wat is het thema van Expedition Glory?
Tijdens Expedition Glory staat Gods glorie centraal, met als vertrekpunt de Bijbeltekst uit 2 Korintiërs 3 vers 18: “Wij gelovigen, hebben geen sluier over ons gezicht, wij zijn net spiegels, die het schitterende licht van de Here weerspiegelen,
terwijl Zijn geest in ons werkt, gaan wij steeds meer op Hem lijken.”

Het thema Gods glorie pakken we uit op drie niveaus:

1) Gods glorie ontdekken,

2) Gods glorie doorleven en

3) Gods glorie uitstralen.

Leer meer vanuit Gods Woord over Zijn glorie, beleef en ontdek hoe Zijn glorie al in jou aanwezig is en hoe jij deze kunt
weerspiegelen in jouw dagelijks leven.

8) Wat kost een ticket voor Expedition Glory?
Deelname kost € 99,95,* dat is inclusief koffie en thee tijdens het hele weekend. De prijs is exclusief overnachting en maaltijden; maar de Betteld biedt hiervoor fijne, betaalbare opties! Zelf je eten meenemen kan en op je locatie koken kan in veel gevallen ook.

Jij een ticket = zij een ticket! Jouw deelname is inclusief een gift van 10 euro; hiermee maak jij het mogelijk dat een vrouw in Oeganda deelneemt aan een vrouwenconferentie daar (Lume-vrouw Grace uit Oeganda, die ook komt spreken, is hierbij betrokken).


9) Is de prijs inclusief overnachtingen en maaltijden?
Nee. Deelname kost € 99,95,* dat is wel inclusief koffie en thee tijdens het hele weekend, maar exclusief overnachting en maaltijden; maar de Betteld biedt hiervoor fijne, betaalbare opties. Deze opties worden zichtbaar als je klikt op de button ‘Reserveer hier je tickets’ en je jouw overnachtingstype naar keuze aanklikt.


10) Kan ik meerdere tickets in één keer bestellen / voor meerdere personen tegelijkertijd reserveren?
Ja, dat kan. Volg hiervoor de instructies bij het aanmelden.


11) Moet ik op per se (op De Betteld) overnachten?
Dat is niet verplicht. Woon je in de buurt? Dan kun je er ook voor kiezen om thuis te overnachten. Of verblijf je liever elders, dat kan ook. Je boekt dan de tickets zonder overnachtingen.


12) Ik kom alleen, kan ik een prive accommodatie huren?
Ja, dat kan. De prijs ligt hierdoor wel wat hoger. Vind je het niet erg om een kamer te delen? Dan biedt De Betteld fijne betaalbare opties!


13) Hoe kan ik Expedition Glory / De Betteld bereiken?
De Betteld ligt in de Achterhoek en is per auto goed bereikbaar. Op het terrein kun je gratis parkeren. Ook zijn er diverse mogelijkheden om De Betteld met het Openbaar Vervoer te bereiken. Het adres van De Betteld is: Aaltenseweg 11 in Zelhelm.


14) Ik heb dieetwensen. Hoe geef ik deze door?
Je kunt deze doorgeven aan bij het aanmelden.


15) Ik kan toch niet komen. Hoe zit het met de annuleringsvoorwaarden?
We volgen hierin de RECRON-voorwaarden van De Betteld. Dit komt in het kort hierop neer: Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.