Expedition Glory – Discover His Light in You!

Expedition Glory – Discover His Light in You!

Geschreven door Gerdina 23 mei, 2022

Vrouwenplatforms She Rises en Lume organiseren samen vrouwenweekend Expedition Glory

In het weekend van 11-12 maart 2023 organiseren de christelijke vrouwenplatforms She Rises en Lume samen het vrouwenweekend Expedition Glory op de Betteld in Zelhelm. Het weekend staat in het teken van Gods glorie ontdekken en weerspiegelen. Op het programma staan spreeksters uit binnen- en buitenland en diverse workshops. Daarnaast is er veel ruimte voor worship en ontmoeting.

De twee vrouwenplatforms werkten al eerder samen, maar organiseerden nog niet eerder samen een evenement. “Toen deze mogelijkheid voorbij kwam, leek het me mooi om de samenwerking op te zoeken”, vertelt Gerdina Korf van She Rises. “Als platforms delen we het verlangen om christelijke vrouwen te inspireren en te bemoedigen, ieder met onze eigen accenten. Dit thema ‘Gods glorie ontdekken en weerspiegelen’ past zo mooi bij beide organisaties.” Hagar Prins van Lume sluit zich daarbij aan: “Door hierin samen op te trekken bundelen we onze krachten en creativiteit. En dat zie je terug in de uitwerking van het thema en het programma. Het belooft echt een beleving te worden die raakt, je opbouwt en vrouwen met elkaar verbindt. Met als ultiem doel: samen (nog) meer onder de indruk raken van Gods glorie én ontdekken hoe je deze kunt uitstralen in je dagelijks leven.”  

Schaduwticket
Deelname aan het vrouwenweekend kost € 99,95. Dit bedrag is inclusief een gift van 10 euro voor een zgn. ‘schaduwticket’; hiermee maakt elke deelnemer het mogelijk dat een vrouw in Oeganda ook deelneemt aan een vrouwenconferentie daar. Bij deze conferentie is de Oegandese Lume-vrouw Grace betrokken; zij komt ook spreken tijdens Expedition Glory.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Expedition Glory ? Over bv. de revealing van de verschillende spreeksters, welke gave workshops er beschikbaar zullen zijn en wanneer we starten met de voorverkoop van de tickets etc.? Schrijf je dan snel hier in: Expedition Glory

PS. Het vrouwenweekend Expedition Glory is voor en door vrouwen. Heb je een tof idee voor het weekend of een goede suggestie voor een spreker of workshop? Deel het met ons door hieronder je reactie achter te laten. Onder alle inzendingen geven een gratis toegangsticket weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like