Aanmelden voor Bijbelleesrooster en Werkbladen

door Gerdina
Als we op social media rondkijken kunnen we ons onzeker voelen: we horen stemmen die zeggen: zij is een mooiere vrouw, zij is succesvoller, zij is creatiever…. we staren ons blind op anderen en voelen ons onzeker en niet genoeg.
 
Wij willen je helpen om tegen dat soort stemmen in het verweer te komen en je weer te laten vullen door de waarheid. De waarheid zoals in spreuken 31 en in zoveel plekken in de Bijbel over jou wordt uitgesproken.
 
We willen je helpen om elke dag een stukje waarheid tot je te nemen, het te overdenken en erover met God te praten.Daarom behandelen we elke maand een nieuw thema. Bij dit thema maken we een bijbelleesrooster en bijbehorende werkbladen, met voor elke dag een bijbelgedeelte die aansluit op het thema. Op onze Social media kanalen, Instagram en Facebook, delen we elke dag een korte overdenking die dieper ingaat op het bijbelgedeelte van die dag. Dus wil je meer diepgang, houdt dan zeker onze Social media kanalen in de gaten.
 
Meld je hieronder gratis aan voor als je elke maand ons nieuwe bijbelleesrooster en bijbehorende werkbladen wilt ontvangen in je mailbox: